В Олександрії зареєстровано 33 ОСББ

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 1 липня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету. Присутні затвердили нові економічно обґрунтовані тарифи для усіх споживачів на послуги із захоронення твердих побутових відходів на міському сміттєзвалищі та озвучили кількість зареєстрованих в Олександрії ОСББ.

Пише сайт Олександрійської міськради.

Зокрема, вартість захоронення 1 м3 відходів для населення визначено у розмірі 12,998 грн; для бюджетних підприємств – 13,603 грн; для інших споживачів -17,805 грн за 1 м3. Останній раз тарифи на відповідні послуги встановлювались ще у 2007 році. Нові тарифи зросли у середньому втричі та почнуть діяти через 30 днів після офіційного оприлюднення даного рішення.

Враховуючи клопотання жителів, виконавчий комітет запропонував міській раді створити 2 нових об’єднання співвласників багатоквартирних будинків: «ПЕРЕМОГА-ОЛІМП» – багатоповерхівка № 32 по вул. Будівельників; «НАШ ДІМ 141/5» – будинок №141/5 по вул. 6-го Грудня.

На сьогодні в Олександрії вже зареєстровано 33 ОСББ.

Присутні заслухали та запропонували міській раді затвердити звіт про виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Олександрії за 2015 рік. Також затверджено заходи щодо реалізації міської цільової програми «Молодь Олександрії» на 2016-2020 роки.

У місті розроблено Стратегію сталого розвитку м.Олександрії на період до 2030 року, у рамках якої одним із напрямків роботи є впровадження державно-приватного партнерства. З цією метою виконком запропонував міській раді погодити реалізацію проекту «Організація виробництва будівельних матеріалів та будівельної сировини на землях золосховища Олександрійської ТЕЦ». Відповідно до вказаного документу планується залучення приватного партнера для створення нового виробництва та не менше 200 робочих місць.
Згідно з чинним законодавством виконавчий комітет створив робочу групу, яка не рідше ніж раз на півроку перевірятиме фактичне місце проживання внутрішньо переміщених осіб для здійснення контролю за соціальними виплатами даній категорії громадян.

Крім цього, присутні розглянули та ухвалили рішення з ряду земельних та архітектурних питань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до В Олександрії зареєстровано 33 ОСББ

  1. А в Помічній на 9 тисяч населення 37 ОСББ, а в Александріїї на 100 тисяч 33?Теж мені досягнення)))))А в процентному співвідношенні до кількоситі будинків!

Коментарі заборонені.