Нацполіція Кіровоградщини шукає неправомірні дії своїх співробітників

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На офіційному сайті ГУ Нацполіції у Кіровоградській області з’явилась анкета для скарг на поліцейських: Відомості про факти неправомірної поведінки співробітників Головного Управління Національної Поліції України у Кіровоградській області.

Під час заповнення анкети-скарги пропонується вказати:

  1. ПІБ співробітника ГУ НП у Кіровоградській області, щодо якого надається інформація,
  2. Посада співробітника Національної Поліції, щодо якого надається інформація,
  3. Місце роботи співробітника Національної Поліції, щодо якого надається інформація,
  4. ПІБ можливих співучасників,
  5. Суть неправомірної поведінки співробітника,
  6. Відомості про майно співробітника НП яке не відповідає доходам,

Також можна додати матеріали, що підтверджують надану інформацію – посилання на фото, відео матеріали або на документи що підтверджують надану Вами інформацію. Якщо Ви не знаєте як саме заповнювати цей розділ, будь ласка зверніться до Ваших колег, які допоможуть Вам правильно приєднати матеріали. Цей розділ може бути вирішальним для прийняття атестаційною комісією рішення

Відповідно до рівня конфіденційності, який обере той, хто заповняє анкету, можна вказувати або не вказувати своє ім’я, контактні телефони тощо. Варто відзначити, від рівня конфіденційності залежить, коли буде розглянуто вашу скаргу:

“Якщо Ви бажаєте надати інформацію анонімно – оберіть 1 (така інформація розглядатиметься в останню чергу); якщо Ви готові залиши контактні дані, але не готові бути присутніми на засіданні атестаційної комісії під час співбесіди з відповідним співробітником – оберіть 2; якщо Ви готові бути присутнім під час співбесіди з відповідним співробітником – оберіть 3”.

Дані із анкет будуть опрацьовані атестаційними комісіями:

“Ця форма розроблена для збору та розгляду повідомлень від громадян України про факти неправомірної поведінки співробітників Головного Управління Національної Поліції у Кіровоградській області. Всі відомості зібрані у цьому опитуванні будуть надані для розгляду атестаційними комісіями в повному обсязі”, – йдеться в описі анкети.

Повідомити про неправомірні дії поліцейських можна за посиланням.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар