6-річний Данилко після аварії прийшов до тями, але хлопчику досі потрібні донори

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

6-річний Данилко Лисенко, який кілька днів тому постраждав під час ДТП у Кіровограді, наразі прийшов до тями, але його стан поки що досі незадовільний. Хлопчику досі потрібна кров ІІ (-). 

Про це пише кіровоградська активістка Ірина Лягул на своїй сторінці у ФБ.

“Лисенко Данилко прийшов до тями, але попереду ще довготривале лікування. На даний час дитині потрібна кров, ІІ -. Всі, хто може поділитися своєю кров’ю підходьте до Центру переливання крові і обов’язково вказуйте, що для Лисенка Данила.

Також, рідні в пошуках свідків або тих, хто бачив цього горе-водія того дня, 27 червня з 18,00 по 20,30 год. Всі свідчення будуть долученні до слідства.

Я впевнена, що всі ці пости доходять до кола друзів ‪#‎Саші_сітроена‬ , не будьте такими як він, а допоможіть потерпілій родині довести справу до спарведливого логічного завершення.

Номер карти (приват) 5168757277035301, Лисенко Анна Олександрівна, бабуся хлопчика.
За будь-якою інформацією для надання допомоги родині, що постраждала 27 червня в ДТП звертайтеся до Лисенка Олександра, батько хлопчика, +38 (050) 054 24 61″, – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, суддя Ленінського райсуду Кіровограда Андрій Загреба 29 червня відправив винуватця смертельної ДТП Олександра Постриганенка на два місяці за ґрати.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар