У Кіровограді відкрють клуб підтримки жінок, які подолали рак

Протягом липня у Кіровограді працюватиме Клуб підтримки для жінок, які перенесли онкологічну операцію. Заняття у клубі вестиме досвідчений кіровоградський психолог Інна Хирса, а зустрічатимуться жінки щоп’ятниці у приміщенні Прес-клубу реформ.


Не секрет, що у місті Кіровоград та Кіровоградській області чимало людей страждають від онкологічних захворювань. І навіть, якщо рак діагностовано вчасно, то після операції чоловік, жінка чи дитина мають тривалий час реабілітуватися. Робити це самотужки завжди складно, тому підтримка людей, які йдуть тим самим важким шляхом, з вірою у себе та надією на одужання, надзвичайно важлива.

– У мене є досвід роботи із жінками, які перенесли онкологічну операцію, і стали на ноги, і продовжують жити щасливо, – розповідає психолог Інна Хирса.


Інна давно мріяла про організацію клубу, де б через групові заняття можна було допомагати кіровоградкам ставати сильнішими і долати біду. Бо гуртом, перефразовуючи, і рак можна побити! У нашому ж випадку подолати проблему вдасться завдяки підтримці Посольства Федеральної Республіки Німеччина, яка надається за проектом «Маленька Берта». Проект реалізовує громадська організація «Турбота».

Тож, з 1 липня по 5 серпня – кожної п’ятниці, – у приміщенні Прес-клубу реформ(вул. Соборна, 1-а, другий поверх ТЦ «Копилка», вхід зі сторони Фортечних валів) відбуватимуться 1,5 годинні зустрічі. Запрошуємо на зустрічі жінок, які перенесли онкологічну операцію і готові підтримати одна одну, поділитися своїм досвідом, поспілкуватися у теплій атмосфері – за чашкою кави чи чаю.

Телефонуйте, щоб записати, Вікторії Талашкевич – 050-321-39-19.

За матеріалами сайту “Тусовка”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар