Мешканці “ароматного будинку” дізнаються через 10 днів, чи буде відремонтовано водопровід

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
вул. Перемоги, 14 Кіровоград

Сьогодні, 23 червня, мешканці “ароматного будинку” по вул. Перемоги, 14 запитали у міськраді, коли буде відремонтовано водопровід у їх будинку.

Як повідомила Першій електронній мешканка цього будинку Тарама Григорівна, як і планувалося, сьогодні  представник від мешканців будинку по вулиці Перемоги, 14 та заступник начальника ЖЕО №1 Раїса Зюзь пішли до начальника виробничого відділу із запитанням: коли будуть розпочаті роботи з капітального ремонту інженерних мереж підвального приміщення.

“Представника від мешканців цього будинку Леоніда Петровича в управлінні уже знають – цей будинок створює ОСББ. Нас добре зустріли. Розповіли, що дійсно, цього року планується капітальний ремонт інженерних мереж за вказаною адресою. Від нас прийняли письмову заяву і пообіцяли дати на неї відповідь протягом 10 днів: коли точно розпочнеться цей ремонт”, – розповіла Раїса Зюзь.

Нагадаємо, учора, 22 червня, мешканцям цього будинку урвався терпець – чекати обіцяного ремонту вони більше не хочуть. Тому запросили на публічні збори мешканців і представників свого ЖЕО. Кіровоградці чекають конкретної відповіді: коли перестане ароматизувати їх будинок.

Читайте більше: Ароматний будинок у Кіровограді: чи дочекаються мешканці ремонту водопроводу?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар