Розбудові велоструктури у Кіровограді заважає відсутність тротуарів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 22 червня, на засіданні постійної комісії з питань ЖКГ була підтримана електронна місцева петиція про розвиток велоструктури у Кіровограді.

Члени комісії довго сумнівалися, підтримувати чи ні електронну петицію про “Розробку та впровадження концепції розвитку велоінфраструктури” у Кіровограді. Зокрема, голова постійної комісії з питань ЖКГ Роман Розгачов зазначив, що на минулих комісіях повідомляли: на створення велоінфраструктури у місті потрібно, як мінімум, 14 млн грн.

“Як ми будемо будувати велодоріжки, якщо у нас немає тротуарів? – звернувся із риторичним запитанням до депутатів Розгачов. – Ми можемо підтримати петицію, але далі ходу їй не буде”.

За захист місцевої електронної петиції став секретар Кіровоградської міської ради Сергій Бойко.

“Прошу вас, підтримайте петицію. Вам не треба прямо зараз будувати велодоріжки. Громада просить міську владу попрацювати та розробити проект велоінфраструктури міста”, – сказав членам комісії Бойко.

Комісія почула секретаря міськради і підтримала дану електронну петицію. Подальша робота із пропозицією громади про розробку проекту велоінфраструктури Кіровограда лягла на плечі двох управлінь міськради – відділу фізичної культури та спорту й управлінню ЖКГ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар