У Кіровограді приберуть сміттєзвалище біля кладовища

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація з мережі Інтернет

Сьогодні, 22 червня, на засіданні постійної комісії Кіровоградської міської ради з питань ЖКГ, енергозбереження та комунальної власності підтримали петицію Дмитра Шаповала про ліквідацію стихійного сміттєзвалища у районі Арнаутово.

Автор електронної місцевої петиції, депутат Ленінської районної у місті Кіровограді ради Дмитро Шаповал розповів, що стихійне сміттєзвалище на Арнаутово (біля Масляниківського кладовища) існує з 2011 року. Люди систематично вивозять туди будівельне сміття.

“Жителі трьох районів страждають від стихійного сміттєзвалища. Особливо у літній період – запах стоїть нереальний. КАМАЗами приїздять і викидають туди сміття. Ми з жителямм мікрорайону вже і облави на них робили і звернення у спецінспекцію писали – все лишається без змін”, – сказав Дмитро Шаповал.

За словами автора петиції, після ліквідації сміттєзвалища звільниться близько 7 га землі. На цей процес потрібно приблизно 150-200 тис. грн.

Члени постійної комісії підтримали звернення депутата Ленінської районної ради і направили петицію на розгляд фінансово управління Кіровоградської міської ради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар