На Кіровоградщині відбудеться Чемпіонат України з пішохідного туризму

Чемпіонат України з пішохідного туризму проводиться з 30 червня по 4 липня у Кіровоградській області на території  Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 2  (м. Світловодськ, вул. Богуна, 24).

Відкриття змагань 1 липня о 9.00 годині.

Чемпіонат України з пішохідний туризм проводиться з метою: широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом; подальшого розвитку виду спорту і його популяризації в Україні; підвищення рівня майстерності спортсменів; активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях; підведення підсумків роботи в спортивних організаціях.

Керівництво проведенням змагань здійснюють Міністерство молоді та спорту України та Федерація спортивного туризму України. Відповідальність за підготовку та безпосереднє проведення чемпіонату України покладається на управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, на суддівську колегію, яка рекомендована Федерацією і склад якої затверджується Міністерство молоді та спорту України.

У Чемпіонаті України беруть участь команди областей України, міста Києва. Кількість команд від територій не обмежена.

Склад команди до 10 осіб: основний склад команди – 6 чол. (в т. ч. не менше однієї жінки); запасні учасники – 2 чол., представник команди (тренер) – 1 чол., суддя – 1 чол. (не нижче II суддівської категорії).

Очікується участь майже понад 200 осіб.

Учасники змагань розміщуються у наметовому містечку на території Світловодської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 2 (м. Світловодськ, вул. Богуна, 24).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар