Бібліотека запрошує кіровоградців на тиждень інтелектуального відпочинку

З 21 по 26 червня Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує на заходи:

З 21 червня у відділі популяризації книги буде оформлено книжкову виставку «Наркоманія. Данина моді чи дорога в безодню?».

26 червня у світі відзначають Міжнародний день боротьби із вживанням наркотиків та їх незаконним обігом. На виставці будуть представлені книги, періодичні видання, ілюстрований матеріал про наркоманію та наркотичні речовини та запобігання їх вживанню.

З 21 червня  у відділі мистецтв буде оформлено книжкову виставку «Незгасна свіча болю і скорботи», присвячену  Дню скорботи та вшанування пам’яті жертв війни в Україні.  22 червня – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні. Цей день встановлено в Україні з метою всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, їх подвигу та жертовності. Дана виставка і представлені матеріали на ній стануть в нагоді не лише людям старшого покоління, а й допоможуть молоді зрозуміти події того часу.

21 червня о 13.00 працівники відділу абонементу проведуть літературну годину «Сини степового краю». Коли гортаєш сторінки історії рідного краю, переконуєшся, що такої багатої спадщини, мабуть, не має жодна українська земля. Мова буде йти про письменників-земляків, чиї постаті сягнули світового визнання – Юрія Яновського та Володимира Винниченка. Про життя, творчі досягнення письменників дізнаються відвідувачі заходу.

23 червня з 11.00 до 14.00 запрошуємо жителів міста відсвяткувати Міжнародний День Молоді разом із бібліотекою на вулиці Дворцовій. В рамках Outlet- містечка «Вільний простір ідей» будуть проведені різнопланові заходи: книжкові виставки, вікторини, майстер-класи, виступи творчої молоді Кіровоградщини, презентації навчальних закладів міста, огляди пропозиції щодо відпочинку та навчання.

Триває всеукраїнська акція «Бібліотека українського воїна». Запрошуємо усіх кіровоградців долучатися до благодійності та передавати  книги для військовослужбовців, що знаходяться в зоні АТО.

Час та дата проведення заходів може змінюватись. За докладною інформацією звертайтеся до обласної бібліотеки для юнацтва.

тел. 0954712767 Букач Тетяна Станіславівна – завідувач сектору соціокультурної діяльності;

0505699007 – Корінь Христина Володимирівна – головний бібліотекар сектору соціокультурної діяльності

Адреса: вул. Декабристів 6\15, тел. 22-66-01. Сайт: http://www.lib.kr.ua. Працюємо з 9.00 до 18.00  щоденно, вихідний – субота.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар