На Кіровоградщині танцюристи зможуть стати олімпійцями (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

28 червня 2016 року, у місті Помічна, Добровеличківського району, Кіровоградської області. відбудеться хореографічний фестиваль дитячої та юнацької творчості «Зірковий олімп».

Мета заходу

Визначити талановиті творчі колективи, об’єднати талановитих дітей в одному творчому союзі, встановити дружні контакти між колективами і хореографами.

Організатор фестивалю

Помічнянська міська рада Тел.: 0958346767 – заступник міського голови Семашко Ніна Василіївна
Контакт з організаційним комітетом фестивалю може бути здійснений за адресою: м. Помічна вул. Перемоги, 74 ЦДЮТ (центр дитячо-юнацької творчості) тел.: 0992565507 – керівник хореографічного коллективу сучасного танцю «FANTAZY DANSE» Лиходід Тетяна.

Регламент

  1. До участі у Фестивалі запрошуються хореографічні колективи та танцювальні групи різних напрямків та стилів танцю: класичний танець, народна хореографія, (фольк, стилізований танець); сучасна хореографія (show dance, hip-hop, open category); бально-спортивний танець; дитяча хореографія.
  2. Фестиваль носить дружній характер.
  3. Вік учасників від 5 років.
  4. Делегація може бути кількістю до 30 осіб.
  5. Програма виступів колективу розрахована на 7-10 хв. (2-3 номера).
  6. 6Участь у фестивалі підтверджується запрошенням, яке висилається Вам організаторами.

Фестивальні вимоги

Тематика та пiдбiр репертуару, виконавча майстернiсть, сценiчнiсть та вигляд виконавцiв, вiдповiднiсть номерiв вiку виконавців. Усі колективи-учасники фестивалю будуть нагороджені грамотами та пам’ятними подарунками.

Для складання програми концерту і виступів просимо надіслати фонограми та коротку історію коллективу на e-mail:tanya.petrenko.1986@mail.ru Заявки на участь та інформацію про колектив просимо вислати до 25 червня 2016 року.

Організаційний комітет має право відзначити кращий (-і) колектив (-и) та рекомендувати його на фестивалі Всеукраїнського рівня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар