Голова ОДА перевірив ремонт гуртожитку для переселенців

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Сьогодні голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко побував у селищі Новгородка, де особисто проінспектував хід будівельних робіт на двох об’єктах, що реставруються в рамках спільного проекту Євросоюзу та обласної ради «Побудуємо майбутнє разом», партнером і координатором якого є облдержадміністрація. Очільник області оглянув приміщення гуртожитку, де планується оселити переселенців з Донецької та Луганської областей, а також побував у будівлі дитсадку «Світлячок», який вже цієї осені зможе прийняти дітей як переселених зі Сходу, так і місцевих жителів.
Сергій Кузьменко переконався, що ремонт п’ятиповерхового гуртожитку, розрахованого на 150 сімей, сьогодні на фінішній прямій: до приміщення підведені усі необхідні комунікації, перекрито дах, замінено вікна, проводиться утеплення фасаду та внутрішні роботи. За словами представника організації-підрядника – начальника дільниці Оксани Хрупчик, нині ремонтні роботи в приміщенні гуртожитку виконані на 70%, на об’єкті продовжує працювати майже 50 робітників.
У приміщенні дитсадка також замінено комунікації, вікна, двері, встановлено систему опалення. Нині проводяться внутрішні роботи: штукатурка стін, облицювання плиткою, а також зовнішнє утеплення та упорядкування території. Заплановано, що вже у вересні дитсадок зможе прийняти 70 дітей на виховування у п’яти групах.
“Тут ще є над чим працювати, – зазначив очільник області після огляду об’єктів. – Але зважаючи на те, що люди працюють і на те, що окрім фінансування Європейського Союзу, з обласного та місцевого бюджетів виділено кошти, щоб своєчасно і в повному обсязі виконати ці роботи, я переконаний що відповідальні особи докладуть максимум зусиль для реалізації проекту”.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар