Завтра на «гарячій лінії» кіровоградцям розкажуть про акти цивільного стану

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

14  червня 2016року  із 12.00 до 13.00 у Кіровоградському обласному контактному центрі працюватиме «гаряча телефонна лінія» з питань державної реєстрації народження, смертей, шлюбів, розірвання шлюбів, зміни імені, а також повторної видачі свідоцтв та витягів із Державного реєстру актів цивільного стану, скарг на дії та бездіяльність державних реєстраторів.

Консультуватимуть громадян : Олег Олександрович Потьомкін, заступник начальника Головного територіального управління юстиції з питань державної реєстрації-начальник  Управління державної реєстрації  ГТУЮ у Кіровоградській області та Раїса Олександрівна Дайдакулова, заступник начальника Управління державної реєстрації – начальник відділу державної реєстрації актів цивільного Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області.

Звертатися можна за номером 0 800 500 238 (вхідні дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні), скайп зв’язок – hotline_koda.

Головне територіальне управління юстиції у Кіровоградській області.

Адреса: вул. Дворцова, 6/7, м. Кіровоград, 25022, Україна.

Контактний телефон:  (0522) 24-65-93 

Сайт: http://krjust.gov.ua/

Поширити:

Залишити коментар:

коментар