Замовляння по-кіровоградськи: яку магію шукають жителі нашої області

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Попри розвиток науки та цифрових технологій, кіровоградці продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті.

Щомісяця українці задають пошуку Яндекса майже 85 тисяч запитів зі словом [заговор], з них 1,1 тисячі – від мешканців Кіровоградської області. За відношенням запитів про замовляння до загальної їх кількості серед користувачів із різних регіонів України лідирують луганчани. Мешканці Кіровоградщини теж немало покладаються на магію й посідають 3 місце – вони шукають заклинання частіше за донеччан, але рідше, ніж кримчани.

[заговор на покращення характеру близьких], або На що чаклують кіровоградці

Судячи з характеру запитів, жінки вдаються до магії помітно частіше, ніж чоловіки (принаймні, коли йдеться про кохання). Найпопулярніші замовляння, які шукають в інтернеті, якраз про особисте життя – йому присвячено майже кожен п’ятий запит про заговори. Нерідко кіровоградці хочуть одружитися або повернути втрачену половинку: [заговор на екатерины для незамужних],[заговор вызов любимого на порог]. Удаються до замовлянь і ті, хто вже знайшли супутника життя. У пошуку Яндекса, приміром, шукають [заговор от ссоры между мужем и женой], [заговоры чтобы муж любил семью а не друзей].

На другому місці за популярністю – замовляння на фінансовий добробут (майже кожен 10-й запит). За їх допомогою користувачі намагаються розбагатіти, повернути свої гроші або вилізти з боргів: [чтобы деньги приумножались заговор], [заговор на богатство на ложку загребушку].

На третій сходинці – заклинання на красу та здоров’я. Зокрема, жителі Кіровограду й області шукають у Яндексі [заговор на похудение читать], [заговор от прыщей проверенный] та [чорний заговор на красу].

Серед інших популярних тем – замовляння на успіх у роботі та бізнесі: [заговоры и обряды на деньги и удачу в бизнесе], [щоб взяли на роботу заговор]. Трохи менше, але усе ще багато уваги кіровоградські користувачі приділяють ворогам. В основному за допомогою заклинань намагаються захиститися від недоброзичливців і заздрісників, але іноді й самі не без гріха: [уволить врага с работы заговор]. Дбають кіровоградці і про дітей: [заговоры от энуреза у детей]. Нарешті, заговорами прикликають удачу в різних життєвих ситуаціях: [заговор шоб здать екзамен], [заговор на вдалу торгівлю читати].

Найпопулярніші теми заговорів, які мешканці Кіровоградщини шукають у Яндексі:
1. Особисте життя
2. Гроші
3. Краса і здоров’я
4. Робота та кар’єра
5. Вороги
6. Діти
7. Удача

Як і в інших ситуаціях, кіровоградські користувачі хочуть діяти напевно. Приміром, вибираючи замовляння, цікавляться відгуками тих, хто вже його застосовував та хвилюються про можливі наслідки магічного втручання: [заговор от пьянства и его последствия отзывы].

Ось кілька дивних та цікавих заговорів, які шукали жителі Кіровограду й області:

[заговори від свекрухи] [заговоры чтобы муж обратил внимание на жену и детей] [сильнейший заговор для разрешения ситуации в вашу сторону] [иду по важному делу какой заговор прочитать] [заговор при проверке на работе] [заговор на спокойствие матери] [заговор на покращення характеру близьких]

А ось які заговори у Яндексі шукали жителі різних регіонів України:

unnamed unnamed

Поширити:

Залишити коментар:

коментар