Кіровоградці, які вклали кошти у новобудову на Ковалівці, можуть їх втратити

фото: спільнота "ЖК Набережный Квартал

Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області скасувало реєстрацію декларацій про початок виконання будівельних робіт на будівництво багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями (Житловий комплекс «Набережний квартал»), який розташований за адресою: м. Кіровоград, вул. Юрія Олефіренка (колишня Фрунзе, біля Ковалівського парку).

Про це повідомила прес-служба ДАБІ України.

Інспектори ДАБІ здійснили вихід на планову перевірку вказаного об’єкту, але не були допущені на територію будівництва для її проведення. За інформацією, яка надійшла на адресу Управління, проект на підставі якого проводяться будівельні роботи розроблено з грубими порушення чинного законодавства та будівельних норм і правил – без врахування технічних умов, які є вихідними даними для розроблення проектної документації.

Такі факти свідчать, що об’єкт має ознаки самочинного будівництва. Це стало підставою для скасування реєстрації декларацій на початок виконання будівельних робіт.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до Кіровоградці, які вклали кошти у новобудову на Ковалівці, можуть їх втратити

  1. Походу никуда застройщику не дется, прийдется этим чинушам платить. Знакомый брал квартиру в Киеве такая же история говорит паниковать не надо, все нормально. Везде хотят нажиться.

  2. Ох и сволочи. Так нагло взятки, даже при прежней власти не вымагали

  3. Напали на застройщика, а навредили своим согражданам. Ведь в эту стройку вложены деньги горожан, а городская власть теперь их наказывает низачто

Коментарі заборонені.