У кіровоградському готелі киянин пограбував землячку

© pixabay.com

Працівники поліції викрили киянина, який вчинив крадіжку у кіровоградському готелі.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

25-річний мешканець столиці викрав жіночу сумочку з номеру постояльців закладу, чим завдав потерпілій матеріальної шкоди на суму близько 20 тисяч гривень. За вчинене підозрюваному загрожує до шести років ув’язнення.

Повідомлення про крадіжку надійшло до Кіровоградського відділу поліції від 36-річної жительки міста Києва. Жінка приїхала до обласного центру у справах. Прокинувшись вранці у номері готелю, вона почала шукати ключі від автомобіля, які знаходилися у сумочці. Оглянувши кімнату, киянка не знайшла особистих речей й звернулася до адміністрації закладу та викликала поліцію.

«Камери відеоспостереження, встановлені у готелі зафіксували, як чоловік уночі заходить до кімнати потерпілої. За прикметами правоохоронці встановили особу злодія та його місцезнаходження. У даний час зловмиснику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу, – розповів начальник відділу поліції Ігор Пайлик. – Сумочку зловмисник викинув, а грошові кошти витратив на власні потреби. У місці, на яке вказав крадій, було виявлено та вилучено речові докази злочину – зв’язку ключів та фрагмент косметички, які належали потерпілій».

Як з’ясувалося, підозрюваний також приїхав до обласного центру у справах й оселився у тому ж готелі. Вночі, проходячи по коридору, чоловік помітив не замкнуті двері. Попередньо впевнившись, що за ним ніхто не спостерігає, він зайшов до кімнати й взяв жіночу сумочку з грошовими коштами у сумі близько 10 тисяч гривень, 100 доларів, а також банківськими картками, косметичкою та ключами. Наступного дня зловмисник подався до столиці, де згодом був викритий кіровоградськими поліцейськими.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на трок від трьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар