Одну з доріг на Кіровоградщині відремонтують за 8 млн грн

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Олександрії на капітальний ремонт об’їзної дороги з державного бюджету виділили 8 мільйонів гривень.

Про це повідомили під час обговорення питання щодо внесення змін до міського бюджету на 2016 рік на 14-й позачерговій сесії міськради сьогодні, 10 червня – пишуть Олександрійські новини.

Так, депутатами було ухвалено пропозицію спрямувати кошти у розмірі 240 тисяч гривень, якими планувалось співфінансувати капітальний ремонт міського Палацу культури по вулиці 6-го Грудня, на співфінансування ремонту об’їзного шляху через місто, а саме від Користівського мосту по провулку Котовського, по вулиці Бессарабській (кол. Енгельса) та Шевченка, на ремонт яких з держбюджету виділили 8 мільйонів.

Крім того, депутати в рамках даного проекту рішення внесли деякі зміни до міського бюджету, а саме 350 тисяч гривень спрямують на будівництво дитячих та спортивних майданчиків, місця розташування яких будуть визначені на засіданні голів депутатських фракцій міської ради, 120 тисяч буде направлено на стипендії та харчування дітей-сиріт в закладах професійно-технічної освіти. Додаткові кошти також виділять на поточний ремонт шкіл і дитячих садочків, а також на закупку підручників для 4-7 класів міських шкіл (50 тисяч гривень).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар