Снайпери 3 полку спецпризначення стали кращими в Україні

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 9 червня, снайпери кіровоградського 3 полку спецпризначення перемогли у Чемпіонаті збройних сил України серед снайперських груп. До речі, це перші змагання в історії ЗСУ.Про це Першій електронній повідомив командир 3 окремого полку спеціального призначення Олександр Трепак.

“Це була група на половину складена з мобілізованих. Ми навіть не готувались, поїхали і перемогли. Показово, що найкращим стрілком серед наших снайперів був саме мобілізований боєць”, – розповів Трепак.

Сайт Міноборони України пише, що на полігоні 169-го навчального центру Сухопутних військ Збройних Сил України на Чернігівщині відбулися перші в історії сучасного Українського війська змагання команд снайперів.

У змаганнях взяли участь десять кращих команд видів і родів військ Збройних Сил України та дві команди гостей від Національної гвардії України.

Змагання тривали три дні. Снайпери змагалися у точності стрільби на різні відстані, працювали у складі команди, демонстрували вміння взаємодіяти один з одним, вести прицільний вогонь під психологічним і фізичним навантаженням в умовах, наближених до бойових. А в заключний день змагань бійці долали багатокілометровий марш, виконували завдання з орієнтування на місцевості, оперативного виходу на позицію, розміщення, ураження конкретної цілі у визначений час та відходу з позиції.

Всі команди снайперів продемонстрували високу професійну майстерність та прагнення прирівняти кількість критичних влучень до кількості набоїв у боєкомплекті.

Фото з сайту Міноборони

Поширити:

Залишити коментар:

коментар