Сьогодні на двох водоймах Кіровоградщини перестає діяти заборона на риболовлю

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 9 червня, на деяких водоймах Україні закінчується сезон нересту. Зокрема, на двох водосховищах Кіровоградщини.

Про це пише Управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Кіровоградській області.

На Дніпродзержинському та Кременчуцькому водосховищах (Кіровоградська обл.), Київському та Канівському водосховищах (Київська обл.), Дніпродзержинському водосховищі (Полтавська обл.), Дніпродзержинському та Дніпровському водосховищах (Дніпропетровська обл.), Дністровському водосховищі (Вінницька обл.), Канівському водосховищі (місто Київ). З повним списком наказів територіальних управлінь органів рибоохорони, датами закінчення нерестової заборони та переліком водойм на яких закінчується нерестова заборона та на яких триватиме до кінця червня можна ознайомитись за посиланням.

На окремо визначених водоймах нерестова заборона триває до 30 червня.

Нагадуємо, після завершення нересту на водоймах загального користування дозволений любительський лов з берега або човна, вудками всіх видів із загальною кількістю гачків не більше 5 на людину, з дотриманням добової норми вилову – до 3 кг на людину.

За порушення правил рибальства під час нерестової заборони передбачено покарання від адміністративних штрафів до кримінальної відповідальності. Детальніше про відповідальність за правопорушення можна прочитати за посиланням.

Держрибагентство закликає громадян бути відповідальними та дотримуватись визначених правил рибальства. Якщо ви стали свідком правопорушення на воді, просимо невідкладно повідомляти на телефон «гарячої» лінії в робочі дні (044) 486 – 44 – 59; у неробочі години, вихідні та святкові дні: (044) 486 – 44 – 24.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар