У Кіровограді 25-річний юнак із вікна автомобіля розстріляв уродженця Азербайджана

Увечері 30 квітня 25-річний чоловік, працівник одного з розважальних закладів Кіровограда, відкрив вогонь із вікна автомобіля на свого давнього неприятеля. Ним виявився 24-річний уродженець Азербайджана, який є громадянином України. Постраждалого із вогнепальними пораненнями було доправлено до лікарні, де на ранок він помер.

Як повідомляють у прес-службі ГУНП у Кіровоградській області, двоє молодиків зникли з місця події на машині. Знайти їх правоохоронцям вдалося лише через декілька днів. Також у поліції повідомляють, що за кілька місяців до трагічних подій між потерпілим та молодиками виник конфлікт. Про наявні «протиріччя» зловмисники згадали значно пізніше, коли випадково зустріли опонента на вулиці.

«У результаті проведеної роботи правоохоронцям вдалося встановити особи двох громадян, 25 та 29 років. Після скоєного, один із них відвідав за місцем проживання подругу, попросив допомоги у тому, аби вона на деякий час сховала у себе його речі… Щоправда, за ними прийшов вже не власник, а працівники поліції. Предмет, схожий на мисливську рушницю, який, ймовірно, і став знаряддям злочину, поліцейські вилучили та направили на дослідження», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Кіровоградській області Олександр Скляревський.

За фактом вбивства розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії. За скоєне особам може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар