Комунальники разом з підприємцями боротимуться за чистоту Кіровограда

Сьогодні, 6 червня під час апаратної наради міський голова Андрій Райкович вкотре наголосив, на тому, що підтримка порядку і благоустрою на території Кіровограда є постійним завданням. Ця робота повинна бути системною – чисто і привабливо має бути в кожному куточку міста. Про це повідомляє сайт КМР.

 – Ми , як комунальну мантру, щопонеділка повторюємо про порядок у місті. І в цьому контексті я сьогодні звертаю увагу управління ЖКГ, КП «Кіровоград – Благоустрій» на привабливість клумб і газонів у нашому місті. Хоча точніше буде сказати сьогодні – на їх непривабливість! Я ще взимку наголошував: де наші ландшафтні дизайнери, агрономи, озеленювачі?, – звернувся Андрій Райкович до комунальних служб.  – Де ваші проекти на кращу клумбу, газон, прибудинкові території? Де самі газони і клумби?! Невже це велика проблема красиво, естетично, по – сучасному, з національними елементами оформити, висадити відповідні квіти? Я даю тиждень – і проекти мені на стіл! Що ми зможемо упродовж червня зробити уздовж центральних магістралей міста?

У той же час Андрій Райкович подякував комунальникам, які щодня прибирають місто, викошують траву, прибирають бур’яни. На жаль, сили комунальних служб відволікаються і на наведення ладу на орендованих територіях.

– За це окреме спасибі нашим службам, – наголосив очільник міста. – І велика ганьба всім завуальованим орендарям, які понабирались землі і добре, якщо якийсь паркан примостили, а то просто стоять роками захаращені ділянки! Пофотографуйте ці майданчики, сквери. Запрошуйте цих горе-господарів: або люди використовують орендовані площі і доглядають за ними, або повертаємо їх громаді, йдемо в суд. Проте ця позиція не знімає відповідальності з комунальних підприємств, які опікуються благоустроєм міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар