Що робити і куди звертатися жителям Кіровоградщини, якщо вони купили причеп на авто

Водії транспортних засобів, яким необхідно часто та у великих об’ємах перевозити габаритні вантажі задаються питанням, як правильно вчинити у даній ситуації? Регіональний сервісний центр МВС в Кіровоградській області роз’яснює,  що робити у даному випадку.

Водіям транспортних засобів категорій В, С1, С, D1 і D дозволяється керувати такими засобами також з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів. При цьому водіям транспортних засобів категорії В дозволяється керувати такими засобами з причепом, дозволена максимальна маса якого перевищує 750 кілограмів, але не перевищує маси автомобіля без навантаження, і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа не перевищує 3500 кілограмів.

До керування транспортними засобами категорій С1, С, D1 і D з причепами, повна маса яких становить більш як 750 кілограмів і загальна дозволена максимальна маса такого транспортного засобу і причепа перевищує 3500 кілограмів, а також зчепленими автобусами допускаються водії, які мають право на керування транспортними засобами категорій С1Е, СЕ, D1E і DE.

Тож, якщо Ви вирішили купувати причеп для перевезення вантажу, то після покупки необхідно обов’язково його зареєструвати в регіональному сервісному центрі МВС України для законної експлуатації. В цілому процедура постановки на облік нічим не відрізняється від реєстрації будь-якого іншого транспортного засобу, за винятком деяких деталей.

Якщо ви мешканець Кіровоградської області, то за детальною інформацією можна звертатись за адресами:

Територіальний сервісний центр МВС 3541 – м. Кіровоград, вул. Інженерів, 1.

Територіальний сервісний центр МВС 3542 – м. Олександрія, вул. Будівельників,38.

Територіальний сервісний центр МВС 3543 – м. Бобринець, вул. Миколаївська, 172.

Територіальний сервісний центр МВС 3544 – м. Мала Виска, вул. Мічуріна, 2.

Територіальний сервісний центр МВС 3545 – м. Ульяновка, вул. Гуменюка, 9.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар