У Кіровограді формують масштабну базу донорів

У Кіровограді стартував масштабний онлайн-проект по формуванню бази донорів «Врятуй життя за хвилину». Основна ціль – зібрати до півтисячі контактів потенційних донорів, які зможуть у будь-який час прийти і здати кров тим, хто потребує переливання, повідомляють у регіональному осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

Вже відгукнулося більше 130 кіровоградців, які заповнили анкету і згодні поділитися своєю кров’ю з хворими.

 «Питання донорства крові є як ніколи актуальним у нашому місті. Бійці АТО, матері після пологів, діти хворі на лейкоз, люди після важких травм – ось основні категорії людей, яким найчастіше потрібна донорська кров. На сьогодні не існує достатньо великої бази донорів у Кіровограді і коли з’являєтсья потреба у крові, далеко не завжди вдається знайти її. Цей проект є вирішенням цієї проблеми. Кожен містянин зможе звернутися і отримати цю допомогу. Тож не залишайтеся байдужими. Ви дійсно можете врятувати чиєсь життя», – наголошує координатор проекту Дмитро Бабак.

Нагадаємо, раніше активісти вже провели три хвилі всеукраїнської акції зі збору крові «Допомогти може кожен». За цей час сотня кіровоградців стали донорами і здали для потреб хворих понад 40 літрів крові.

Для того, щоб потрапити в базу, треба заповнити анкету goo.gl/CXBH8b

Офіційна сторінка заходу https://vk.com/fri_donor

Координатор проекту: 066-616-51-28 (Дмитро).

Всеукраїнська молодіжна громадська організації “Фундація Регіональних Ініціатив” (ФРІ) – потужний центр підтримки молодіжного руху, молодіжних організацій та підготовки молодих лідерів в Україні. Діємо з метою зміцнення молодіжного руху, навчання і забезпечення активних учасників об’єднань молоді, розвитку студентських та загалом молодіжних ініціатив. Стратегічною метою діяльності ФРІ є збільшення кількості молодих активістів громадського життя, щоб почати невпинну ланцюгову реакцію позитивних змін в суспільстві.

ФРІ є незалежною неурядовою організацією, не належить до жодної з політичних партій, не підтримує жодного партійного лідера і не бере участі у виборах як сторона виборчого процесу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар