У Кіровограді діти загиблих та полонених військових отримали подарунки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 1 червня, у Міжнародний день дітей голова Кіровоградської міської ради Андрій Райкович вручив подарунки 23 родинам загиблих військових та 2 – полонених. Загалом подарунки отримали 29 дітей. 

Андрій Райкович вручив кожній дитині подарунок (приблизна вартість – 500 грн), а мамам – матеріальну допомогу у сумі 1000 грн.

“Ми не обділили увагою жодну родину військовослужбовців, які віддали своє життя за Батьківщину. Це обов’язково, по-громадському, по-людськи. Так повинно бути у кожній великій родині. А ми ж родина. Ми єдині тим, що живемо, працюємо в одному місті, любим його кожен по-своєму”, – розповів Першій електронній голова міськради Андрій Райкович.

Донечка загиблого військового Дмитра Придатка зовсім маленька. Вона була ще немовлям, коли лишилась напівсиротою. Проте вона пам’ятає татка і впевнено представляється: “Маша Дмитрівна”. Розглядаючи нову ляльку, яку їй сьогодні подарували, Маша вирішила, що назве її Дашою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар