Російські сайти поширюють неправдиву інформацію про те, що кіровоградська влада вимагає свободи від Києва

На російському сайті «Звезда» 28 травня з’явилася новина з наступним заголовком: «Кировоградская область требует свободы от Киева».

«Областной совет Кировограда предложил высшему руководству Украины перейти на договорные отношения, при которых полномочия между Киевом и областью будут распределены, так как местным властям надоело ждать «ненужных согласований», об этом сообщается на официальном сайте кировоградского облсовета», – йдеться у новині з посиланням на сайт Київської обласної ради.

Як розповіли кореспонденту Першої електронної у прес-службі Кіровоградської облради, російське видання перекрутило суть звернення, яке депутати Кіровоградської обласної ради відправили до Кабміну. У тексті звернення говориться про “укладання Угоди про співпрацю між Кабінетом міністрів України, Кіровоградською облдержадміністрацією та Кіровоградською облрадою”, яка сприятиме успішній реалізації Стратегії економічного та соціального розвитку регіону, зокрема, збільшенню надходжень до місцевих бюджетів, розвитку підприємницької діяльності, поліпшенню добробуту місцевих мешканців.

Дане звернення жодним чином не означає, що місцеві органи самоврядування хочуть свободи від Києва, а лише – взаємовигідну співпрацю.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар