Олександрію патрулює добровольча “поліція”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

В Олександрії “Сокіл-1” і “Азов” почали патрулювати центр міста. Вісім добровольців вечорами стежать за громадським порядком.

Пише Моя Олександрія

За словами керівника “Сокіл-1” Олександра Маковецького, патрульні чергують з 19 до 23 годин з п’ятниці, 27 травня. У полі зору – Соборна площа і навколишні двори – за басейном, біля міськгазу і так далі.

Учора патрульні “присікли” розпивання слабоалкогольних напоїв неповнолітніми та розпивання горілки двома чоловіками на центральній алеї. Крім того, “попросили” з майданчика “Рошен” дорослих дівчат, які розважалися на дитячих гойдалках. Добровольці одягнені в футболки з логотипами організацій та мають посвідчення.

У неділю, в День міста, бажаючих чергувати набралося 15 чоловік. Патрулювання розпочнеться о 16 годині в центрі і близько БК “Світлопільський”.

Поява патрулів Маковецький пояснив бажанням убезпечити жителів міста. Нещодавно в Олександрії зникла дитина і з’явилися вандали, які ламають лавки. Чергування в будні дні поки обговорюється.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар