На Кіровоградщині поліція змусила місцевого розбишаку бути «хорошим хлопчиком»

Житель Добровеличківки, який був декілька разів судимий за скоєння умисних злочинів, настільки дістав місцеву поліцію, що вони подали на нього до суду. І суд відправив місцевого розбишаку під адміністративний нагляд без права відвідувати заклади, де продають алкогольні напої на розлив, виходити без дозволу з дому після 22.00, а також – без письмового дозволу покидати територію міста після 20.00.

Як повідомляє реєстр судових рішень, 24 травня начальник Добровеличківського ВП Новоукраїнського ВП ГУНП України у Кіровоградській звернувся до суду з поданням про встановлення відносно жителя Добровеличківки адміністративного нагляду. Мотивом такого позову стало те, що неодноразово судимий житель міста «зарекомендував себе з негативної сторони, зловживає спиртними напоями, веде антигромадський спосіб життя, в громадському житті села участі не приймає. Порушує громадський порядок та спокій громадян, за що неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності».

Як стало відомо із судового рішення, за 4 дні (з 19 по 22 травня), обвинувачуваному виписували попередження та двічі штрафували – на 17 грн за ст. 177 КУпАП (придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення).

Заслухавши озвучену інформацію, суддя Віктор Цоток постановив:

  1. Заборонити залишати проживання з 22 години до 6 години ранку наступної доби без письмового дозволу керівництва Добровеличківського РВ УМВС України в Кіровоградській області;
  2. Заборонити відвідувати торгові об’єкти, де реалізуються спиртні напої на розлив з метою їх придбання та розпиття;
  3. Заборонити знаходитись в інших населених пунктах, крім місця проживання після 20 годин без письмового дозволу керівництва Добровеличківського ВП України в Кіровоградській області;
  4. Зобов’язати з’являтися на відмітки в Добровеличківський ВП України в Кіровоградській області 1, 3 суботу кожного місяця в період з 8.00 до 11.00.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар