На вихідних в Олександрівському районі зафіксовано дві смерті

На вихідних, 21-22 травня, в Олександрівському районі зафіксовано дві смерті. Про це повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

У суботу, 21 травня, о 23.55 до чергової частини Олександрівського відділку поліції надійшло повідомлення, що у селі Розумівці  на території одного з будинковолодінь, у сіннику, знайдено тіло 26-річної жінки, яка покінчила життя самогубством.

“Оперативна група виїжджала на місце пригоди. Відомості по факту самогубства внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчий проводить досудове розслідування. Висновок судмедексперта, який проводив огляд тіла, – навмисне самоушкодження через повішення,” – повідомили кореспонденту у відділку.

Вранці 22 травня у селі Миколаївці у будинковолодінні 31-річної жінки виявлено мертвим тіло 5-місячної дитини. Що стало причиною смерті, наразі не відомо. Її тіло відправлено у Кіровоград для патологоанатомічного дослідження. Єдине, що знають добре у селі, мати дитини вела аморальний спосіб життя, зловживала спиртними напоями.

Як розповіли у пологовому відділенні Олександрівської ЦРЛ, вона навіть на пологи у грудні минулого року приїхала у нетверезому стані. Пиячити не припиняла й тепер.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар