Рятувальники перевірили стан дитячих таборів Кіровоградщини

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Управлінням ДСНС України в області спільно з місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування та зацікавленими відомчими організаціями проведено комплекс заходів щодо приведення зазначених об’єктів у належний протипожежний стан.

За результатами перевірок встановлено, що керівництвом дитячих оздоровчих закладів проводиться певна робота щодо поліпшення протипожежного захисту будівель та споруд. Згідно з аналізом стану пожежної безпеки  розроблено комплексні плани організаційно-технічних заходів, призначено осіб, відповідальних за їх виконання. З обслуговуючим персоналом даних об’єктів проведено інструктажі з питань пожежної безпеки.  

В поточному році в дитячому закладі оздоровлення та відпочинку “Дружба” Олександрійського району, “Бригантина” Новоархангельського району та дитячому  оздоровчому таборі  “Сонячний”  Долинського району проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій горищних приміщень.

На теперішній час 5 об’єктів приведено у належний протипожежний стан, а ще по одному вживаються заходи щодо усунення порушень до початку оздоровчого періоду.  

Управління ДСНС  України в області контролює терміни та якість приведення закладів відпочинку та оздоровлення у належний протипожежний стан.

УДСНС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар