У Дніпрі батьку загиблого кіровоградського спецназівця аплодували стоячи (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровоградські волонтери взяли участь у фестивалі авторської пісні про події на сході України, який днями проходив у Дніпрі.

Заявки на участь у фестивалі надіслали 58 учасників, із яких організаторами було обрано 20 найкращих. Серед них і кіровоградець Володимир Бурко, який після смерті сина, став активним волонтером.

Евген Бурко – спецназівець, який загинув 12 червня 2014 у Степанівці Донецької області. На 23-му році життя зупинилось серце військовослужбовця в/ч А0680 Євген Бурка. З того часу, як Володимир Бурко втратив сина, його життя кардинально змінилось. Він став активним волонтером, почав писати пісні. Свої композиції він виконує, щоб зібрати продукти та речі для військових. І з цими ж піснями їде на передову – до бійців у гарячих точках та госпіталях.

Пісню, виконану на фестивалі, Володимир присвятив командиру 3 полку СпП, де служив його син до гибелі. До Дніпра Володимир поїхав із групою підтримки: деякими демобілізованими бійцями АТО, волонтерами, психологами «КОМ-ПАС» та лікарем Кіровоградського госпіталю для ветеранів війни.

“Фестиваль був дуже подужний. Організація на високому рівні. З’їхалися люди з усєї України. Як оголосили нашого Володимира Бурка, то зал встав і довго аплодував, адже зазначили, що він не просто бард і волонтер, а ще батько загиблого воїна”, – розповіла Першій електронній психолог “КОМ-ПАСу” Анна Колєва.

“Чоловіки вміють і воювати, і волонтерити, і писати пісні, і співати свої пісні. А в них і біль, і повага, і шана, і гордість, і гумор,” – пише на своїй сторінці у ФБ психолог Галина Руднєва.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар