Кіровоградські патрульні ліквідували масову парковку на тротуарі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 19 травня, у Кіровограді по вулиці Євгена Чикаленка, 1А працівниками поліції було зафіксовано масове порушення ПДР. Близько десяти автівок були припарковані на тротуарі, чим суттєво заважали пішоходам.


«На телефону лінію «102» надійшов анонімний виклик із повідомленням про масове правопорушення. Ми прибули на місце події та зафіксували порушення, за яке передбачено частиною першою ст. 122 кодексу України про адмінправопорушення. Водій порушив пункт 15.10 (Б) 15-го розділу ПДР України. Машини, власники яких не з’являться, будуть відпралені на штрафмайданчик після складання відповідної документації», – повідомив патрульний Лєбєдєв.

Поки кіровоградські патрульні працювали на місці події, більшість власників машин повернулися до своїх автівок. Полісмени повідомили їм, що відповідне паркування є суттєвим порушенням та попросили в майбутньому паркуватися у відведеному для цього місці.

«На місті події лишились тільки два авто, які заважають руху пішоходів. Відносно даного випадку буде складена постанова, за якою водії будуть зобов’язані сплатити штраф розмірі 255 гривень», – повідомив патрульний Олійник.

За словами пішоходів, на ділянці тротуару, де працювали правоохоронці, аналогічні порушення спостерігаються щодня: «Я щодня ходжу цим тротуаром і вимушена обходити ці машини по головній дорозі. Приємно, що поліція взялася за ці машини. Я сумніваюсь, що завтра машини на цьому місці знову не з’являться», – розповіла студентка кіровоградського вишу Антоніна Ярова.

Нагадаємо, нещодавно поліція ліквідувала ще одне порушення, пов’язане з парковкою у невстановленому місці.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар