Кіровоградщина попрощалася з військовим, який загинув у зоні АТО

Сьогодні, 17 травня, у Голованівському районі попрощалися з молодшим сержантом Ігорем Коваленком, який загинув 13 травня у зоні АТО під час виконання службових обов’язків. 

Як розповіли Першій електронній газеті у Голованівському військкоматі, загинув 28-річний Ігор Коваленко у с. Тепле Станично-Луганського району Луганської області, коли з групою військових пішов у розвідку. Провести в останню путь бойового товариша приїхали всі АТОвці Голованівського району, друзі, однокласники, почесна варта 3-го полку та духовий оркестр спецназівців.

Народився Ігор Коваленко 16 червня 1988 року в с. Розалівка (Одеської області), але незабаром сім’я переїхала у с. Ємилівка Голованівського району. Тут майбутній військовий закінчив школу і пішов на службу до збройних сил. Був молодшим сержантом.

26 квітня Ігор Коваленко був призваний на службу Голованівським районним військкоматом, згідно Указу Президента про часткову мобілізацію. Командирований до ВЧ польова пошта В0095. Служив командиром 1 розвіддвідділення розвідувально зводу 3-го механізованого батальойну.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар