Кому заважали дерева по вул. Симона Петлюри? (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© pixabay.com

Сьогодні, 16 травня, кіровоградець у соцмережі скаржився на незаконну вирубку дерев. Перша електронна з’ясувала, хто та чому знищував дерева по вулиці Симона Петлюри (колишня – Котовського).

У повідомленні кіровоградця Леоніда Лузана йшлось про знищення близько 20 дерев, діаметром 30-55 см. Насправді, інспекція знайшла лише 4 спиляних дерева.

В.о. начальника спецінспекції Олександр Брюховецький розповів Першій електронній, що дерева були спиляні у п’ятницю. У суботу Леонід Лузан, який живе неподалік вирубки, повідомив про це. Сьогодні, понеділок – інспекція дослідила місце вирубки дерев.

Інспекція, яка зреагувала на повідомлення кіровоградця, склала адміністративний протокол на ім’я Вязовцева Віталія Володимировича. Той, у свою чергу, написав пояснення: дав команду спиляти дерева, тому що вони були поряд із газовою трубою. Тому він боявся, що дерева можуть пошкодити цю трубу.

Олександр Брюховецький пояснив, що Віталію Вязовцеву необхідно було ордер-дозвіл. Розпорядження про видачу такого дозволу складає комісія по обстеженню зелених насаджень, яка попередньо з’ясовує, чи справді є потреба вирубувати ці дерева.

7 червня у міськраді засідатиме комісія, яка з’ясує розмір штрафу, який буде стягнено за незаконну вирубку дерев. Мова йде про суму від 340 до 1360 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар