Кіровоградцям розкажуть, як правильно і безпечно подорожувати автостопом (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградські автостопери поділяться своїм досвідом на тренінгу «Автостоп – відкрий для себе світ» у неділю, 15 травня. Троє спікерів, які накатали тисячі кілометрів не витративши ні копійки, розкажуть про всі дієві та безпечні способи австостопу, які вони випробували на собі, повідомляють у Тренінговому центрі регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

«Починала з малого – поїхала з другом до сусіднього міста, потім далі по Україні. Коли зрозуміла, що автостоп круто працює, поїхала в Росію здійснювати свою мрію – побачити Північне сяйво. Після цієї поїздки крила розправилися і прийшло усвідомлення того, що автостоп доведе і до Марсу. Згодом я почала кататися одна, спочатку по Україні, потім по Європі. Відвідала 16 європейський країн, Росію і Білорусь. Скільки тисяч кілометрів накатала – навіть в голові не вкладається», – каже одна зі спікерів, студентка четвертого курсу Аліна Пасічна.

«На тренінгу я розкажу про загальні правила стопу та поділюся декількома конкретними історіями як дуже вдалого, так і не дуже успішного стопу. Також допоможу учасникам позбутися основних стереотипів стосовно цього способу подорожування», – каже інший спікер Дмитро Бабак.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар