Юрій Шевчук відповів на запитання кіровоградців (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 13 квітня, до Кіровограда завітав професор Колумбійського університету Юрій Шевчук. Після лекцій для студентів та викладачів вузів Кіровограда, відбувся круглий стіл, де учасники “Українського клубу поставили відомому мовознавцю питання, які їх цікавили. 

В “Українкому клубі” в ОУНБ ім. Д. Чижевського відбувся круглий стіл, де професор Колумбійського університету Юрій Шевчук відповів на запитання кіровоградців.

Читайте також: Професор Колумбійського університету у Кіровограді: “Мовна шизофренія” може знищити українську мову

“Сьогодні було достатньо лекцій в університетах. Тож зараз, у форматі “Українського клубу”, ми просто поспілкуємось про те, що вас цікавить”, – налаштував на бесіду організатор зустрічі Олександр Ратушняк.

Про що питали кіровоградці та які відповіді звучали з вуст відомого мовознавця Юрія Шевчука, Перша електронна напише згодом.

Партнерами та організаторами зустрічі Юрія Шевчука з кіровоградцями виступає ГО “Спільна дія” та ВУТ «Просвіта» імені Т. Шевченка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар