Кіровоградська прокуратура вимагає покарання для іноземця на “Порше”

Прокуратура області в апеляційному порядку оскаржує ухвалу Ленінського районного суду м. Кіровограда, якою іноземцю, який підозрюється у скоєнні смертельного ДТП у Кіровограді, обрано запобіжний захід у виді домашнього арешту. Про це Першій електронній повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Зокрема, прокуратура наполягає на необхідності взяття підозрюваного під варту строком на 60 діб без можливості внесення застави. На думку прокуратури чоловік має реальну можливість переховуватися від слідства і суду, оскільки є громадянином Арабської Республіки Єгипет, а також впливати на потерпілих і свідків.

Читайте також: У Кіровограді сталася ДТП за участі іноземців і маршрутного таксі

Нагадаємо, трагічна подія мала місце 25 квітня поточного року у Кіровограді по проспекту Винниченка. Іноземець, керуючи автомобілем «PORSCHE CAYENNE»,  виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з двома легковими авто та маршрутним таксі. В результаті ДТП пасажир автомобіля  «PORSCHE CAYENNE» від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні, ще дві особи було травмовано.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар