За бійку і вкрадене золото група молодикі з Кіровоградщини отримає до 15 років ув’язнення

Компанія раніше судимих за аналогічні злочини чоловіків, віком 23 та 24 років, побила та відібрала вироби із золота у 32-річного місцевого жителя. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Про це першій електронній повідомляють у прес-службі ГУНП в Кіровоградській області.

Пізно ввечері зловмисники прийшли до помешкання жителя обласного центру. Один із нападників подзвонив у двері й викликав чоловіка «на розмову». Як тільки кіровоградець вийшов у під’їзд будинку, спільники почали його бити. Відібравши золоті вироби, розбійники втекли. На шум вибігла дружина потерпілого, побачила чоловіка закривавленим та викликала швидку медичну допомогу і правоохоронців.

«Упродовж кількох годин працівники поліції встановили місцезнаходження зловмисників. Їх затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник міської поліції Ігор Пайлик. – Як з’ясувалося, потерпілий отримав тяжкі травми голови та позбувся 2 золотих печаток, начебто через боргові зобов’язання перед знайомими. Ювелірні вироби чоловіки встигли продати. Наразі вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри та обрання міри запобіжного заходу».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4. ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар