Кузьменко готовий віддати у безкоштовну оренду кінотеатр

Група компаній “УкрАгроКом” пропонує один зі своїх активів, непрацюючий кінотеатр в центрі Олександрії, ввіддати у безкоштовну оренду. Про це заявив екс-директор “УкрАгроКома”, народний депутат України Анатолій Кузьменко – пише “Моя Олександрія”.

Ми ще раз підтверджуємо свій намір віддати кінотеатр у безкоштовну оренду, щоб людина могла зробити його бізнесом і зайнятися ним”, – сказав Кузьменко.

“Ми віддаємо безкоштовно, ніяких дивідендів. Але тільки не під гральний бізнес. За умовами там повинен бути кінотеатр, ми хочемо додатково бачити дитячу ігрову зону, а решта – кафе, магазин, це на розсуд орендаря. Кінотеатр – обов’язкова умова”, – підкреслив він.

“Один товариш приходив, але щось невпевнено. Він прийшов у приймальню, ми з ним поговорили, після чого він пішов і досі малює якісь ідеї напевно. Тому, головне, допоможіть нам знайти людину, хто за цю справу візьметься “, – зазначив Кузьменко.

“Якщо ніхто не погодиться, тоді потрібно включати його в річний бюджет” УкрАгроКому”. Поки його в бюджеті року немає”, – підсумував нардеп.

Нагадаємо, восени 2011 року непрацюючий кінотеатр “Жовтень” у приватної особи викупив “Олександрійський цукровий завод”, що входить до групи компаній “УкраАгроКом”. У листопаді 2013 року підприємство вже пропонувало кінотеатр в безкоштовну оренду, проте безуспішно.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар