Спонсори з Кіровоградщини обіцяють відновити квартиру дівчини-сироти з Криму

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

В одній із попередніх публікацій ми розповідали читачам історію дівчини-сироти з Криму Антоніни (ім’я, якої з етичних міркувань змінено), яка, повернувшись в Олександрію, зіштовхнулася з низкою складних життєвих ситуацій. Нагадаємо, що у переліку життєвих бід переселенки основним і першочерговим залишалося відновлення захаращеної квартири, у якій і по сей день заміни потребують старі прогнилі вікна та двері, діряві труби і зношена сантехніка. На жаль, відремонтувати все перелічене самотужки нашій героїні не під силу, тому за допомогою і підтримкою свого часу вона звернулася до місцевих волонтерів.

«На щастя, її проблемою перейнявся колишній керівник Олександрійської РДА, а нині заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Коломійцев, який нещодавно за власний кошт придбав для відновлення квартири дівчини-сироти всі необхідні будівельні матеріали. Вже після травневих свят в приміщенні має розпочатися ремонт», – розповідає Олександр Стрижиборода, активіст волонтерської групи «Допомога армії». – До речі, відновлювальними роботами в квартирі займеться бригада будівельників, яких нам пообіцяв надати народний депутат України Анатолій Кузьменко. Таким чином, всі нагальні проблеми вирішимо гуртом. Тим більше й головне, що останні кілька місяців переселенку активно підтримували й інші небайдужі олександрійці. Зокрема, це мешканка міста й волонтерка Валентина Поставенська, жителька Мартоіванівки, яка представилась просто Григорівна, та пенсіонерка із Пролетарського, котрі неодноразово передавали дівчині одяг та продукти харчування».

Читайте також: Повернення на Кіровоградщину: як сироту з Криму не визнавали українкою

До слова, й сама дівчина-сирота через наше видання висловлює щиру подяку всім, хто увесь цей час її підтримував. До останнього вона вірить в те, що лише спільними зусиллями вдасться втілити в життя найзаповітнішу мамину мрію та з рештою відновити її занедбану квартиру.

Наталія Луценко для Першої електронної газети.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар