У Кіровограді відбувся День розумного міста (ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

KIROVOHRAD SMART CITY DAY феєрично завершив проект Open space, що відбувався на Кіровоградщині за підтримки British Council Ukraine в межах програми “Active citizens” та з нагоди Міжнародного дня науки. Автором проекту є Ірина Ткаченко – доцент кафедри видавничої справи та редагування, голова Ради молодих учених КДПУ ім. В. Винниченка.

Перший KIROVOHRAD SMART CITY DAY успішно відбувся. «Цей захід дійсно став освітнім комунікаційним майданчиком, який відкрив нові історії, імена, шляхи до успіху. Історії спікерів та експертів різні, але об’єднують спільні принципи: любов до своєї справи, наполеглива праця, бажання робити щось інше і незалежне, готовність брати відповідальність на себе, любов до свободи. Такі зустрічі дають натхнення і пристрасть. Але історія цього проекту тільки починається. Ми офіційно анонсували про відкриття регіонального осередку Відкритого університету Майдану у нашому місті. Кіровоград – smart city. Це довели як спікери та експерти, які виступали на KIROVOHRAD SMART CITY DAY, так і велика кількість вмотимованих слухачів, які попередньо зареєструвалися та три години активно навчалися», – зазначила Ірина Ткаченко на своїй Фейсбук-сторінці.

Динамічний тізер про перший KIROVOHRAD SMART CITY DAY від Артема Луценка, ініціатора мистецької формації «Типовий поет» передає енергетику мотивуючих історій кіровоградських підприємців, стартаперів та фрілансерів – людей, які закохані у свою справу і які вміють монетизувати своє хобі.

Спікерами першого SMART CITY DAY у Кіровограді стали: Віктор Душак (бариста, власник кав’ярні «Dva Coffee»), Галина Артеменко (фуд-фотограф, власниця кондитерської студії «Praline»), Варавара Діордієва (хендмейд-майстер, засновниця арт-магазину «Мир креатива»), Олена та Юрій Козачінські (засновники  рекламного агентства «CenterMedia» та Квсест АКС), Артем Дубовик (3D-дизайнер, фрілансер), Євген Скирда (власник СК «Борець»), Катерина Резніченко (спеціаліст з PR), Любов Матвєєва (незалежний підприємець Amway), Ліана Колесник (спеціаліст з PR), Вадим Хрипливий (очільник екстрим-клубу «Ekvitas»), Ольга Цимбаліст (редактор видавництва «ІМЕКС-LTD», співавтор проекту розмальовки-антистрес «Вулицями мого міста. Якби я був архітектором…»), Анна Сарапіон (весільний критик, журналіст, блогер). По Scype з учасниками поспілкувався Остап Стасів – координатор ВУМ Україна.

«KIROVOHRAD SMART CITY DAY буде відбуватися систематично як програмний освітній продукт ВУМ Кіровоград. Тема – соціальне підприємництво, бізнес-освіта, стартапи. Долучайтеся до інноваційного освітнього простору!», – поділилася планами на майбутнє пані Ірина.

Партнери заходу: Британська рада в Україні, Кіровоградський прес-клуб, ВУМ Кіровоград, КДПУ ім.В.Винниченка, Рада молодих вчених КДПУ ім.В.Винниченка.

За матеріалами сайту КДПУ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар