«Захисник Кіровоградщини» стратував у Новогородківському районі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Рамках роботи Центру  національно-патріотичного виховання в Кіровоградській області (координатор О. Ветров) в Ноговородківському районі стартував весняний сезон проекту «Захисник Кіровоградщини» та гри «Сокіл-Джура».

Табір проходить  вже другий день, і розрахований на учнів 10-11 класів. В програмі  різноманітні навчальні локації для. Так,  діти мають змогу пройти психологічні тренінги від психологів  Центру КОМПАС, що функціонує на базі Кіровоградського обласного госпіталю. Локацію з гірської підготовки представляють інструктори обласного Центру туризму. Тактична підготовка від директора спортивної школи  «Динамо» Олекандра Гусака. За дні таборівки діти мають змогу отримати знання з медичної підготовки, та особливостей військової справи від бійців 3 полку спеціального призначення.

Обов’язковими  в рамках табору –  історія рідного краю, польовий вихід та конкурс стройової національної пісні. Родзинкою першого дня став виступ для учасників табору від театральної студії «Маска»  ОЦДЮТ.

Табір проходить на території ПТУ №36, у таборів близько 100 дітей, хлопців і дівчат, які з’їхалися з усього району.

Закриття Новгородківського табору відбудеться в 29 квітня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар