На Кіровоградщині стартував весняний сезон «Захисника Кіровоградщини»

У рамках роботи Центру національно-патріотичного виховання у Кіровоградській області (координатор О. Ветров) у Новговородківському районі стартував весняний сезон проекту «Захисник Кіровоградщини» та гри «Сокіл-Джура».

Табір проходить вже другий день і розрахований на учнів 10-11 класів. Діти мають змогу пройти психологічні тренінги від психологів Центру КОМПАС, що функціонує на базі Кіровоградського обласного госпіталю. Локацію з гірської підготовки представляють інструктори обласного Центру туризму. Тактична підготовка від директора спортивної школи  «Динамо» Олекандра Гусака. За дні таборівки діти мають змогу отримати знання з медичної підготовки та дізнатися особливості військової справи від бійців 3-го полку спеціального призначення.

Обов’язковими  в рамках табору є вивчення історії рідного краю, польовий вихід та конкурс стройової національної пісні. Родзинкою першого дня став виступ для учасників табору від театральної студії «Маска»  ОЦДЮТ.

Табір проходить на території ПТУ №36. У таборівці взяли участь близько 100 дітей, хлопців і дівчат, які з’їхалися з усього району.  

Закриття Новгородківського табору відбудеться сьогодні, 29 квітня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар