На Кіровоградщині СБУ спіймала групу рибних браконьєрів (ВІДЕО) 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині співробітники Служби безпеки України припинили діяльність групи браконьєрів, які у період нересту виловлювали рибу на водоймах Кременчуцького водосховища.

Під час спільного рейду співробітників спецслужби, екологічної інспекції та місцевих журналістів виявлено факти браконьєрства у природо заповідній зоні – на островах водосховища.

Правоохоронці затримали групу з шістьох браконьєрів, у яких вилучили два баркаси, два човни, п’ять кілометрів  сіток, 35-ти метровий ятір та шістсот кілограмів риби.

За фактом незаконного вилову риби складено 4 адмінпротоколи за ч. 4 ст. 85 КУпАП та направлено клопотання до суду щодо накладення арешту на плавзасоби.

До Світловодського відділу нацполіції передано матеріали стосовно затриманої групи браконьєрів, які в порушення вимог Закону України “Про тваринний світ” незаконно здійснювали вилов риби у період нересту.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, порушеному за ч. 1 ст. 249 Кримінального кодексу України.

Прес-служба УСБУ в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар