Морський розвідник із Кіровоградщини просить допомоги, щоб встати на ноги (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Морський розвідник Віталій Бойко (73-а бригада) із с. Богданівка Знам’янського району під час служби в АТО отримав важку травму і потребує термінової операції по заміні тазостегнового суглобу.

Віталій Бойко був травмований під час служби у своїй бойовій частині. Після травми – лікувався в Одеському госпіталі, який пообіцяв прооперувати бійця. Наразі Віталій знаходиться в Очакові – щиро сподівається, що дочекається свого порятунку і зможе повернутися до нормального життя.

Як розповіла Першій електронній волонтер Наталія Тишкевич, сама операція безкоштовна, але необхідні кошти для імпортного імплантанта, який приживається краще ніж вітчизняний. Імплантант коштує 3500$, але саме він є гарантією, що Віталій знову ходитиме.

“Друзі та бойові товариші зібрали значну суму. За словами Віталія, відколи до збору коштів долучилися громадські активісти і волонтери Знам’янки, значно пожвавішало надходження грошей на рахунок. Проте станом на 25 квітня ще не вистачає 25 000 грн. Операція, що запланована на 17 травня, може не відбутися, якщо не буде придбано імплантант”, – зазначила Наталя Тишкевич.


Картка Приватбанку для благодійних внесків 4149 4978 3579 5230 Бойко Віталій

Тому хто працює тільки по перерахунку (безготівково) реквізити для платіжного доручення МФО 305299
ЄДРПО 14360570
Р/с 29244825509100
ПАО КБ Приват Банк

У призначені платежу вказати Ф.І.П. (Бойко Віталій Анатолієвич),
Індефікаційний номер 2556001135

Поширити:

Залишити коментар:

коментар