На Кіровоградщині відкрили пам’ятні дошки двом героям АТО (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 26 квітня, на загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів у с. Володимирівка Знам’янського району було відкрито пам’ятні дошки на честь двох героїв АТО.

Дошки Віктору Голому та Віктору Ярмошевичу було відкрито на фасаді місцевої школи.

Віктор Голий був учителем історії цієї школи. А Віктор Ярмошевич – випускник цього навчального закладу. До початку служби в АТО – працював у, наразі реформованому, відділку лінійної (залізничної) міліції.

“Два Віктора – два воїна світла віднині будуть дивитися в очі учням та педагогам Володимирівської середньої школи запитуючи: чи готовий ти прожити день гідно – за себе і за нас? Пам’ятаймо про це”, – зазначила волонтер Наталя Тишкевич.

До речі, це уже друга пам’ятна дошка у пам’ять про героя АТО. Перша – була відкрита майже рік тому на будівлі Знам’янської ЗШ № 1 ім.Т. Шевченка.

Нагадаємо, рядовий зенітного розрахунку 42-го батальйону територіальної оборони Віктор Анатолійович Голий (1981 р. н.)  загинув 31 серпня під час проведення антитерористичної операції. Працював на посаді методиста з питань туризму міського краєзнавчого музею м.Знам’янка. Мав дві вищі освіти. У Віктора залишилася дружина і син Мирослав (2013 р.н.).

Боєць 55-ї окремої артилерійської бригади молодший сержант Віктор Ярмошевич загинув під Авдіївкою. Про обставини гибелі бійця не повідомляється.

Фото зі сторінки Юрія Майбороди

Поширити:

Залишити коментар:

коментар