У Кіровограді розкажуть 12 історій військових, які повернулися з війни (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Команда з Кіровограда виграла грант на створення буклету про військових, які повернулися з війни і змогли пристосуватись до мирного життя.

Проект «Сила життя/Force of life» – це успішні історії учасників АТО та підготовка відеороликів, які налаштовують військових на повернення до мирного життя. Брошура готується у рамках марафону “Активні громадяни” за підтримки Британської ради.

Автори проекту «Сила життя / Force of life»: журналіст Вікторія Семененко, координатор Центру медико-психологічної реабілітації КОМПАС Анна Колева, керівник Центру надання допомоги учасникам АТО Знам’янського району Володимир Мухуров.

“Своїми ідеями ми обмінялися під час марафону за програмою «Активні громадяни», який проводив Прес-клуб реформ у Кіровограді. Наша молода команда працює над проектом соціальної дії”, – розповідає журналіст Вікторія Семененко.

“Ми будемо розповідати про історії військових, які змогли знайти себе в житті після війни. Усі герої буклету – з Кіровоградщини”, – сказала координатор Центру медико-психологічної реабілітації КОМПАС Анна Колева.

За рахунок гранту буде надруковано 300 примірників буклету. Проте учасники проекту мають надію, що знайдуться спонсори, які профінансують додатковий тираж.

“Тираж в рамках гранту буде роздано під час презентацій безкоштовно. Якщовдасться випустити додаткові примірники, вони будуть продаватись. Звісно, усі кошти підуть на підтримку військових”, – додала Анна Колєва.

Наразі на сторінці проекту у Фейсбуці опубліковано фотографії двох героїв, історії яких увійдуть до брошури.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар