Кіровоградський облавтодор вийшов на суботник (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулої п’ятниці працівники Служби автодоріг у Кіровоградській області та ДП «Кіровоградський облавтодор», а також усі підрядні організації, знову вийшли на суботник. Працювали і на відкритих територіях, і на виробничих базах.

Співробітники Служби автодоріг, на чолі з начальником, працювали на автодорозі Кіровоград-Кривий Ріг-Запоріжжя, від села Бережинка до села Макове (км 1+500 – 8+500). На відрізку у 7 кілометрів прибрали два несанкціонованих сміттєзвалища та впорядкували 7,5 га придорожньої території.

Немало трудилися цього дня й в облавтодорі та його підрядних організаціях – загалом 817 працівників. На державних дорогах прибирали 26 бригад, на місцевих – 9, а також 17 бригад працювали на виробничих базах. Спільними зусиллями впорядкували 765 га території  та ліквідували 32 сміттєзвалища. Насмітили користувачі доріг добряче – в результаті суботника вивезли 386 м³ побутових відходів.

Крім збору сміття дорожники білили дерева (924 шт) і впорядковували квітники (26 шт).

Нагадаємо, протягом квітня дорожники щотижня проводили масові заходи з благоустрою довкілля в рамках всеукраїнської акції «За чисте довкілля». Всього у прибиранні взяли участь близько тисячі осіб – абсолютно всі працівники дорожньої галузі. Спільними зусиллями від побутових відходів вдалося очистити майже 1300 гектарів смуг відведення та вивезти 69 смітників.

Прес-служба САД у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар