Кіровоградські мітингувальники обурились, бо їх назвали «циганським табором»

Сьогодні, 25 квітня, в приміщені міської ради відбулася зустріч кіровоградських мітингувальників, які вже більше місяця вимагають повернення свого житла в комунальну власність, з представниками преси. Кіровоградці розпочали захід з вибачень перед містянами за завдані їм незручності, які спричинив їхній довгостроковий мітинг. Після цього обурились випуском телепрограми «МИ», що вийшла в ефір, 22 квітня, в п’ятницю.

«В ток-шоу «МИ» запросили тільки гостей, які нажаль є іншою стороною цього конфлікту. Були і ті, хто до нашого конфлікту не мають ніякого відношення. В ефірі програми Андрій Максюта назвав мешканців гуртожитку, які живуть в наметі і відстоюють свої законні права «циганським табором». На нашу думку, цей гість хотів на чужому горі пропіаритись. Наразі, ми радимось з кіровоградськими юристами та в подальшому, можливо, подамо на керівництво каналу до суду, тому що до ток-шоу запросили тільки одну сторону конфлікту», – заявила мешканка проблемного гуртожитку, учасниця пікету Світлана Бондаренко.

Також на заході мешканці гуртожитку обговорили шляхи вирішення їхньої проблеми та спланували подальші дії.

Нагадаємо, мешканці гуртожитку по просп. Університетському, 21 вже понад місяць живуть у наметі на центральній площі Кіровограда. Цим пікетом вони намагаються привернути увагу до своєї проблеми та повернути власні квартири.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар