Невідомі намагалися підірвати офіс кіровоградського адвоката (ФОТО)

У четвер, 21 квітня, біля офісу адвоката Наталі Сюр (по Великій Перспективній) пролунав вибух. Невідомі кинули біля її вікна вибухову речовину. Сьогодні, 25 квітня, правозахисник Наталя Сюр дала прес-конференцію, на якій повідомила, що вибух – це спроба тиску на неї, як на правозахисника, але правоохоронні органи не поспішають займатися розслідуванням справи.


“У п’ятницю правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження, а вчора, за власним проханням, мене викликали на допит. Я схильна вважати, що вибух пов’язаний з моєю адвокатською діяльністю. Зокрема, веденням справи щодо підпалу кафе, що знаходиться на вулиці Преображенській”, – повідомила правозахисник кореспонденту Першої електронної.

Також Наталя Вікторівна додала, що правоохоронці не обстежили місце вибуху та не взяли записи камер відеоспостереження, які, можливо, зафіксували злочин.

У прес-службі ГУНП у Кіровоградській області повідомили, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження. Подробиці справи повідомлять після детального збору інформації.

Фото – Фейсбук

Поширити:

Залишити коментар:

коментар