Голова Кіровоградської ОДА: немає жодних юридичних методів вирішити питання проблемного гуртожитку

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голова Кіровоградської облдержадміністації Сергій Кузьменко сьогодні, 25 квітня, звернувся до правоохоронців із проханням захистити від провокацій мешканців проблемного гуртожитку, що більше місяця живуть у наметі на площі Героїв Майдану.

Також голова ОДА повідомив, що вони уже 1,5 року намагаються вирішити питання жителів гуртожитку по проспекту Університетський, 21. Правда, поки що керівництво області не знайшло жодних юридичних методів, щоб вирішити дане питання.

“Немає там жодних юридичних методів, щоб вирішити проблему. Єдиний вихід – це сісти за стіл переговорів. І ми готові це організувати. Якщо хтось із тих, хто з політичними прапорами піариться на проблемі людей, підкажуть мені хоч одне юридично правильне рішення стосовно того, як вирішити питання проблемного гуртожитку, я буду дуже вдячний”, – наголосив Кузьменко.

Нагадаємо, намет протестувальників з проблемного гуртожитку (проспект Університетський, 21) вже більше місяця стоїть на площі Героїв Майдану. Ні міське, ні обласне керівництво не можуть вмовити чи змусити людей розійтися. Протестувальники вимагають, щоб влада допомогла їм зберегти житло.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар