Кіровоградщина: договір про купівлю-продаж автівки складається безкоштовно

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кожен громадянин, який має намір продати, купити або ж подарувати свій транспортний засіб, має можливість в територіальних сервісних центрах МВС безкоштовно скласти відповідний договір. Протягом поточного року такою послугою на Кіровоградщині скористувалися більше 4 тисяч відвідувачів сервісних центрів МВС.

Незалежно від місця проживання чи реєстрації транспортного засобу жителі та гості Кіровоградської області мають можливість звернутися за допомогою до будь-якого сервісного центру МВС та в разі необхідності скласти договори купівлі-продажу чи дарування своїх транспортних засобів, а також інші договори, на підставі яких здійснюється набуття права власності (в трьох примірниках). В разі необхідності адміністратор центру завжди прийде на допомогу. Проте слід пам’ятати, що за зміст складеного документу несуть відповідальність лише сторони договору, яким після підписання надається по одному екземпляру.

Якщо ж працівником сервісного центру МВС під час перевірки документів осіб, документів на транспортний засіб та об’єкт договору за відповідними пошуковими реєстрами, у тому числі за Національною автоматизованою інформаційною системою, буде виявлена інформація, яка перешкоджає укладанню договору (автомобіль в розшуку, чи свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки або ж хтось з відвідувачів перебуває в розшуку), то це відразу ж повідомляється до Національної поліції та відмовляється в укладанні документів.

За додатковою інформацією звертайтеся до:

Територіальний сервісний центр №3541 – м. Кіровоград, пр-т Інженерів, 1, тел.: (0522)56-34-98;

Територіальний сервісний центр №3542 – м. Олександрія, пр-т. Будівельників, 38, тел.: (05235) 7-34-25;

Територіальний сервісний центр №3543 – м. Бобринець, вул. Миколаївська, 172, тел.: (05257) 3-45-72;

Територіальний сервісний центр №3544 – м. Мала Виска, вул. Мічуріна, 2, тел.: (05258) 5-21-87;

Територіальний сервісний центр №3545 – м. Ульянівка, вул. Гуменюка, 9, тел.: (05259) 2-16-92.

Прес-служба Регіонального сервісного центру МВС в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар